torstai 30. heinäkuuta 2015

Parantumaton

Minähän olen vanha pöytälaatikkokirjoittaja....Siispä vielä muutama sananen tälle päivälle. Luojalle kiitos, että koulut alkavat pian :-) 

Pohjustetaan tässä nyt vähän tulevaa! Blogin idea oli alunperin kirjoittaa meidän tämän kesän turnee mustaa valkoiseksi muotoon. Eilen illalla laskeskeltiin isännyksen kanssa, että sitä on nukuttu tälle kesälle yli 30 yötä kopissa -matkailuvaunussa. Tuli tehtyä ison luokan virhe, kun hankittiin pihalle koppi viime syksynä. Lopputulema on se, että kaikki "oikeat ja ihmistenjärkevät" jutut ovat seisoksissa tässä taloudessa. Kaikki liikenevä aika ollaan tien päällä, sunnitellut pikkurempat odottavat tekijäänsä....Loputon lista siis. 

Parantumattomia kun ollaan monessa suhteessa. Itse ajattelisin meidän olevan vähän niinkuin yhden asian ihmisiä. Pääkoppaan mahtuu kerrallaan vaan remontti, reissut, lasten teko.....Minulta on usein kysyttty tämän kesän aikana, että oletteko koskaan paikallaan. Valitettavasti ei :-) Parantumattomat! 

Minulta on myös usein kysytty, kuinka pää kesti olla pienessä kopissa viikkotolkulla. No tässähän sitä terapioidaan, on vastaukseni nyt :-)

Seuraavaksi saan ehkä blogattua Sen reissun. Kirjoitin nimittän käsipelillä aika monta sivua päiväkirjaa. 

Ei kommentteja: