perjantai 15. tammikuuta 2016

Elämästä: Normielämää?

Luen kaikenlaista. Joskus aiemmin tykkäsin lukea kirjoja enemmänkin. Myös  opiskeluihin ja työhön liittyvää kirjallisuutta on tullut tavattua ja tavaan vieläkin. Nyt olen kuitenkin erikoistunut erityisesti blogien lukemiseen ja naistenlehtiin. Kunnoitettavaa - eikö totta? 

Erikoistuminen viimeksi mainittuun lähti liikkeelle ajasta, jolloin lapset olivat pieniä. Niinkin yksinkertaisesta syystä, että illalla oli hyvä nukahtaa Me Naisten tai Avotakan kanssa. Kirjojen lukeminen vaati liikaa aikaa ja energiaa. Onneksi silloin ei ollut tablettia, sillä olisin varmasti pudottanut sen käsistäni ja näyttö olisi hajonnut palasiksi. Kännykkää kyllä tuli ongittua kalakeitosta ja sohvan raosta. Ja tulee vieläkin.

Avotakkaa löytyy tästäkin taloudesta. Sohvamme takana on ihan julmetun iso kangastaulu, Miina Äkkijyrkän "Iltavilli". Sillä on peitetty Oman Lapsen Taiteellinen Inspiraatio. En teoksen valmistumisaikoina onnistunut kyseistä teosta sille ansaittuun arvoon nostamaan. 

Nykyisellään luen Retki-lehteä, Kodin Kuvalehteä (Iso Askel Me Naisista, eikö juu?) sekä muutamaa retkiblogia. Luen myös netistä "Havaintoja parisuhteesta" ja "Huono äitiä". Niissä on jotain samaistuttavaa tähän elämäntilanteeseen.

Naistenlehtien kansissa on viime aikoina ollut muutamaankin kertaan otsikkona "Keski-ikäiset naiset bloggaajina" tms. Hiukan kyllä puistattaa sellaiset otsikot....Mistähän ne lehdet semmoisia repii? 

Minulla on vähän sellainen blogistin identiteettikriisi. Yhtä hyvin voisin kirjoittaa parisuhteesta, lapsiperheen kaaoksesta....Kirjoitan kuitenkin enimmäkseen ulkoilusta ja lisään valokuvia. Kunnioitukseni normielämää kohtaan kuittaan tällä hetkellä tällä otsikolla "Lapsellista elämää". Sisältönä nyt voi sitten olla kliseisesti kaikki maan ja taivaan väliltä, vaikka taivasta tuskin raotan :-) 

Meillä eletään ihan järkyttävän ihanaa normielämää. Viimeisinä viikkoina enimmäkseen järkyttävää elämää. 

Loppuun vielä seesteinen valokuva. Huomista kohti. 

Ei kommentteja: