maanantai 25. huhtikuuta 2016

Pyhän Jyssäys lumikengillä

Kiire tulee paketoida tämän kevään ja talven viimeiset lumikenkäilyt ja suksimiset blogiteksteiksi -pakkomielle?

Rukan maisemissa vietimme aikuisporukalla viikonlopun huhtikuun puolivälissä. Viikonloppu oli täynnä mukavaa ohjelmaa aina Tee-Se-Itse-Stand-Up-komiikasta parisuhteen aarrekartan  (yhteisiä haaveita aikakausilehdestä kartongille) valmistamiseen. Meidän aarrekartasta löytyi retkeilyhaaveita - niin patikoiden, vapaalaskien, pyöräillen kuin vaunuillenkin. Arki on parasta, mutta kiva on välillä mennä myös...Aarrekarttoja tarvitaan totisesti. sillä wappuna tulee täyteen peräti 25-vuotta savolaishuumorin siedätyshoitoa. Pitkä aika, varsinkin kun ollaan vielä näin nuoria :-) 

Rukan reissuun kuului myös lumikenkäilyä hienossa kevätsäässä. Viikonlopun hienous ei haihtunut edes kotiin palatessa. Esikoinen -19vee- oli lastenvahtina ja oksutauti oli kierätänyt sunnuntaiaamuna seuraaville. Mattoon käärittynä oli meitä odottamassa yllätyslakanat pestäviksi...Eläköön lapsiperheen arki :-)

Pyhän Jyssäys oli hieno ja seura vielä parempaa. Nokipannukahvit ja makkarat maistuivat Pyhävaaran kodalla. Pyhän Jyssäyksellä noustiin alkumatkasta Pyhävaaran laelle ja loppumatka olikin sitten pelkkää laskeutumista. 


Menomatkalla vähän pilvistä

Nokipannukahaveet

Pyhävaaran kodan pihamaalta

Näkoalapaikka ja kirkas ilma

MaisemaaVastavaloon

Arska ja polku

Pyhävaaran kota


Retken jälkeen

Ei kommentteja: